reduir font ampliar font

català


                 

   

15
JUL 2015

Una trentena d´artesans, a la primera edició del Crafty Day

Serà al carrer Major dissabte 18.

Dissabte 18 de juliol, el carrer Major d´Amposta s´omplirà de manualitats i artesania. Serà dins la primera edició del Crafty Day Amposta, un mercadet d´articles d´artesania organitzat per l´àrea de Comerç i Mercat Municipal d´Amposta. Des de les deu del matí i fins les nou del vespre, fins a 33 artesans, tots ells especialitzats en les disciplines de joieria, tèxtil, decoració i il·lustració, exposaran els seus productes artesans. Scrapbooking, crochet o patchwork són només algunes de les manualitats que es podran veure al llarg del dia al carrer Major. 

A més de la fira, a partir de les 19.00 hores hi haurà música en vinils amb el DJ Jordi Soulet. Punxarà música estil soul, rithm´n´blues i garatge. 

Tal i com ha explicat la regidora de Comerç i Mercat Municipal d´Amposta, Susanna Sancho, aquesta fira naix tant de la voluntat dels comerciants del carrer Major com del propi ajuntament per dinamitzar l´activitat al voltant d´aquesta zona del municipi. «La nostra voluntat és donar continuïtat a aquest tipus d´activitats, per atraure a la gent i que tinguin Amposta com un referent a l´hora de fer les seves compres», ha assenyalat Sancho. 

En aquest sentit, la regidora també ha explicat que l´Àrea de Comerç i Mercat Municipal té previst fer un estudi de la zona del centre de la ciutat (la plaça del Mercat, els carrers del voltant i el carrer Major) per estudiar la implantació que hi ha de comerç a la zona i els locals comercials buits. 

Fins el moment, al carrer Major només es feien el Mercat a la Plaça al maig i la fira de Santa Llúcia al desembre. 

Podeu contactar amb nosaltres al 615 880 026 correu electrònic premsa@amposta.cat

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > Una trentena d´artesans, a la primera edició del Crafty Day

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies