reduir font ampliar font

català


                 

   

21
GEN 2015

COMUNICAT DE L’ÀREA DE COMERÇ DE L’AJUNTAMENT D’AMPOSTA

El dia 28 de febrer tindrà lloc una altra edició del “FORA ESTOCS” a la Plaça Berenguer IV dins del marc de la 20a. Festa de la carxofa. (llegir més)

El dia 28 de febrer de 2015  tindrà lloc una altra edició del “FORA ESTOCS” a la Plaça Berenguer IV dins del marc de la 20a. Festa de la Carxofa.

Les despeses del muntatge i desmuntatge de les carpes i les taules van a càrrec de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta.

La Regidoria de Comerç fica en disposició de la FECOAM (Federació de Comerç d’Amposta) 30 carpes.

Per als comerços que no estan adherits a la FECOAM es ficaran 30 carpes més. En el cas de que les inscripcions dels comerços no adherits a FECOAM superi el número de 30, es procedirà a efectuar un sorteig entre els inscrits.

Per tal de demanar informació o fer la inscripció heu de trucar a l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta al telèfon 977 70 23 06. Data límit d’inscripció 20 de febrer.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies