reduir font ampliar font

català


                 

   

16
DES 2014

Arribada del Pare Noël: Dimecres 24 de desembre de 2014

El dimecres 24 de desembre el Pare Noël arriba a Amposta, i sota l´eslògan “encarrega al comerç d´Amposta els regals del Pare Noël i vine a rebre´l el 24 de desembre a les 17.45 de la tarda pels carrers de la Ciutat”.

El dimecres 24 de desembre el Pare Noël arriba a Amposta, i sota l’eslògan “encarrega al comerç d’Amposta els regals del Pare Noël i vine a rebre’l el 24 de desembre a les 17.45 de la tarda pels carrers de la Ciutat”. El Pare Noël amb una gran carrossa il·luminada repartirà regals i caramels a tots els nens que vinguin acompanyats dels seus pares i familiars.

La xaranga “Jove de la Fila” amenitzarà els carrers al voltant del recorregut de la carrossa, i “OF ROLLER” patinaran amb el Pare Noël.

La recollida de paquets es farà a la “Oficina de Turisme d´Amposta” el mateix dimecres 24 de desembre de 11.00 a 14.00 hores.

La sortida serà a les 17.30 hores.
Els regals es repartiran a una única parada i final del recorregut a la Plaça Ramon Berenguer IV (Mercat Municipal) a les 18.45 hores aproximadament.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > Arribada del Pare Noël: Dimecres 24 de desembre de 2014

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies