reduir font ampliar font

català


                 

   

1a. JORNADA DE FRANQUÍCIES
CIUTAT D´AMPOSTA 2014

21 de novembre de 2014 a les 9.30 h al Centre Universitari d´Amposta

Continuant amb el projecte “Amposta Emprèn”, des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta, i amb l´aval de PIMEC i de l´Associació de Franquiciadors d’Espanya, el proper divendres 21 de novembre a les 9.30 hores es celebrarà al Centre Universitari Amposta (edifici de l’auditori enfront del pavelló firal), la ”1a. Jornada de Franquícies Ciutat d´Amposta”, on a més de les principals ensenyes del país, hi seran les autoritats municipals, representants de PIMEC, el President de l´Associació de Franquiciadors d´Espanya, el Sr. Xavier Vallhonrat, representats d’entitats financeres locals i qualsevol emprenedor que vulgui assistir. 

La Regidoria de Comerç s´està sensibilitzant per promoure la creació d´un teixit empresarial comercial de qualitat i digne d´una capital de comarca com és Amposta.

La inscripció és gratuïta.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > EMPRÈN > 1a. JORNADA DE FRANQUÍCIES<br>CIUTAT D´AMPOSTA 2014

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > EMPRÈN > 1a. JORNADA DE FRANQUÍCIES<br>CIUTAT D´AMPOSTA 2014

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies