reduir font ampliar font

català


                 

   

15
OCT 2014

Amposta Emprèn es reuneix a Amposta amb diferents franquícies per tal de concretar els detalls de la seva obertura

Es tracta de franquícies molt innovadores sense cap competència a la Ciutat, que han decidit obrir en primer lloc a Amposta per tal de liderar la seva implantació i ampliació a les Terres de l’Ebre...

Es tracta de franquícies molt innovadores sense cap competència a la Ciutat, que han decidit obrir en primer lloc a Amposta per tal de liderar la seva implantació i ampliació a les Terres de l’Ebre. 

Aquestes franquícies arriben de les mans de joves emprenedors de la població, els quals volen ser empresaris a mans de marques reconegudes i en un “know-how” ja establert. 

Continuem amb aquesta línia!!

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > EMPRÈN > Amposta Emprèn es reuneix a Amposta amb diferents franquícies per tal de concretar els detalls de la seva obertura

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies