reduir font ampliar font

català


                 

   

25
JUL 2014

Amposta Emprèn es reuneix amb entitats financeres de la Ciutat

El passat divendres 25 de Juliol, el responsable d’Amposta Emprèn es va reunir amb els diferents directors d’entitats financeres d’Amposta ....

El passat divendres 25 de Juliol, el responsable d’Amposta Emprèn es va reunir amb els diferents directors d’entitats financeres d’Amposta per tal de signar un conveni que pugui donar solucions al principal problema que tenen els nous emprenedors: el finançament. 

Aquesta proposta va ser molt acceptada per part de tots els directors, els quals es van comprometre en buscar les millors condicions que puguin oferir, sempre depenent del perfil de cada empresa. Aquests convenis consistiran en unes condicions preestablertes on els nous empresaris podran conèixer les diferents opcions financeres que més s’adaptin a les seves necessitats. 

En les pròximes setmanes anirem informant dels diferents convenis signats. 

Seguim treballant!!

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > EMPRÈN > Amposta Emprèn es reuneix amb entitats financeres de la Ciutat

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies