reduir font ampliar font

català


                 

   

10
JUL 2014

Assistència a la Trobada de franquícies i noves oportunitats de negoci a Valls

El passat 10 de Juliol el responsable d’Amposta Emprèn juntament amb la Regidora de Comerç, la Sra. Rosita Pertegaz, van assisitir a la Jornada de “Noves Oportunitats de Negoci a la Ciutat de Valls” ...

El passat 10 de Juliol el responsable d’Amposta Emprèn juntament amb la Regidora de Comerç, la Sra. Rosita Pertegaz, van assisitir a la Jornada de “Noves Oportunitats de Negoci a la Ciutat de Valls”, invitats per les autoritats respectives i Pimec, per tal d’oferir a les principals franquícies de l’Estat la possibilitat d’instal·lar-se a Amposta.

Trobada molt positiva que impulsarà en breu una trobada de franquícies per tal de donar un important impuls empresarial a la Ciutat d’Amposta.

Seguim treballant!!

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > EMPRÈN > Assistència a la Trobada de franquícies i noves oportunitats de negoci a Valls

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies