reduir font ampliar font

català


                 

   

Informació sobre la contractació dels joves del Programa Joves per l’Ocupació.

Les empreses que estiguin interessades en contractar algun/a d’aquests joves poden fer-ho fins al mes d’octubre i podran gaudir de condicions contractuals força avantatjoses.

Els participants de la segona edició del programa Joves per l’Ocupació han finalitzat la formació i les pràctiques formatives en empreses. Els joves estan formats en diferents especialitats: auxiliar de magatzem, manteniment electromecànic, producció agroecològica, guia turístic en el medi natural, gestió comercial de vendes i impressió en flexografia.

Les empreses que estiguin interessades en contractar algun/a d’aquests joves poden fer-ho fins al mes d’octubre i podran gaudir de condicions contractuals força avantatjoses. Contractació laboral subvencionada, contractes a jornada laboral complerta o a temps parcial amb una temporalització mínima de 6 mesos. Aquests ajuts són compatibles amb bonificacions a la seguretat social.

El programa ha acollit a 60 alumnes. No obstant, quinze d’aquests ja estan contractats per empreses del territori. Les empreses que estiguin interessades poden trucar al 977 70 40 27 i se’ls facilitarà tota la informació pertinent.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > Informació sobre la contractació dels joves del Programa Joves per l’Ocupació.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies