reduir font ampliar font

català


                 

   

18
JUL 2014

CLASSES PROFESSIONALITZADORES DEL MÒDUL D’ELECTROMECÀNICA

Han participat un total de 10 joves, en el mòdul de manteniment en electromecànica del programa Joves per l’ocupació 2013 de l’Ajuntament d’Amposta. Aquesta formació professionalitzadora va començar al mes de març de 2014, i ha constat d’un total de 270 hores, que han estat impartides pels professor


Han participat un total de 10 joves, en el mòdul de manteniment en electromecànica del programa Joves per l’ocupació 2013 de l’Ajuntament d’Amposta. Aquesta formació professionalitzadora va començar al mes de març de 2014, i ha constat d’un total de 270 hores, que han estat impartides pels professors Oscar Lòpez i Ramon Ibàñez.

L’alumnat s’ha format a nivell teòric i pràctic en la reparació de sistemes electromecànics d’equips electrònics. Una part d’aquesta formació s’ha portat a terme en el marc de l’empresa Ibermapei, amb la qual l’entitat havia signat un conveni. Aquest fet, ha permès a l’alumnat, veure com es porten a terme els treballs d’electromecànica en una empresa real.

En l’actualitat, l’alumnat ja ha finalitzat les pràctiques en empresa, i ara comença el període en que podem incorporar-se a treballar en empreses del nostre territori, ja que pel fet d’ haver cursat aquest programa, els empresaris poden contractar-los en unes condicions molt avantatjoses i gaudir de diferents bonificacions.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > CLASSES PROFESSIONALITZADORES DEL MÒDUL D’ELECTROMECÀNICA

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > CLASSES PROFESSIONALITZADORES DEL MÒDUL D’ELECTROMECÀNICA

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > CLASSES PROFESSIONALITZADORES DEL MÒDUL D’ELECTROMECÀNICA

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies