reduir font ampliar font

català


                 

   

6
FEB 2014

SELECCIÓ DE JOVES PER AL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ

El dimecres 5 de febrer es van citar al Casal més de 100 joves d’edats compreses entre 16 i els 25 anys per la presentació de la segona edició del programa Joves per l’ocupació.

El dimecres 5 de febrer es van citar al Casal més de 100 joves d’edats compreses entre 16 i els 25 anys per la presentació de la segona edició del programa Joves per l’ocupació. Aquests joves són derivats per l’Oficina de Treball ja que es troben en situació d’atur i amb un baix nivell formatiu. La finalitat del programa és millorar la seva formació i que tinguin contacte amb el món laboral a través de convenis de pràctiques. A més a més, el programa contempla la possibilitat d’una contractació posterior amb condicions molt avantatjoses per als empresaris.

Entre tots els joves que s’han presentat es seleccionaran a 60 participants per a realitzar el programa el qual té una durada de 15 mesos. En l’esmentat programa rebran formació de competències claus i formació professionalitzadora. Dita formació està organitzada en 6 mòduls: auxiliar de magatzem, impressió en flexografia, producció agroecològica, electromecànica industrial, gestió comercial de vendes i guia turístic en el medi natural.

El programa, igual que l’any passat, preveu un incentiu de 150€ per alumne i per mes durant els quatre primers mesos; en funció de l’assistència i aprofitament a les classes.

La presentació del programa va estar dirigida pel regidor de Polítiques Actives d’Ocupació, Eros Esquerré, Eva Guasch, Tècnica del servei de verificació sobre el terreny a les Terres de l’Ebre i les tres tècniques que el gestionen. El regidor va matisar la importància de la formació per a tenir més facilitat en la cerca de feina. Eva Guasch va motivar als joves a emprendre el programa amb interès i il·lusió ja que és una gran oportunitat.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > SELECCIÓ DE JOVES PER AL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > SELECCIÓ DE JOVES PER AL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > SELECCIÓ DE JOVES PER AL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ


 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies