reduir font ampliar font

català


                 

   

21
JUL 2014

Conveni entre Federació de Comerç d’Amposta i el Departament d’Empresa i Ocupació

Aquest conveni té per objectiu contribuir a promocionar i reforçar l’activitat comercial d´Amposta i així consolidar la seva posició competitiva.

La Federació de Comerç d’Amposta i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), han signat al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta el conveni de col·laboració que té per objectiu contribuir a promocionar i reforçar l’activitat comercial i així consolidar la seva posició competitiva. El conveni estableix l’interès en aquest aspecte que comparteixen el Departament d’Empresa, la Federació de Comerç i l’Ajuntament d’Amposta, de manera que totes tres parts han subscrit el document per la consolidació del centre comercial a cel obert de la ciutat i la seva dinamització a través de les diverses activitats que es duen a terme durant l’any, com són la campanya de rebaixes, les fires “Fora Estocs”, el concurs d’aparadors, o les jornades de dinamització i seminaris destinades als comerciants.

En la signatura del conveni hi han estat presents l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, la regidora de Comerç, Rosita Pertegaz, la presidenta de FECOAM, Helena Jiménez i el director general de comerç, Josep Maria Recasens. La presidenta de FECOAM ha aprofitat per agrair el suport del Departament d’Empresa i molt especialment el que la Federació rep per part de la regidora de Comerç de l’Ajuntament, Rosita Pertegaz. Per la seva banda, l’alcalde ha posat en valor el comerç de proximitat de la ciutat d’Amposta, i concretament les polítiques públiques de dinamització del comerç que es duen a terme des de l’Ajuntament d’Amposta.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > Conveni entre Federació de Comerç d’Amposta i el Departament d’Empresa i Ocupació


 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies