reduir font ampliar font

català


                 

   

10
ABR 2014

Signatura de conveni amb l´Associació de Venedors del Mercat d´Amposta

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i el President de l’Associació de venedors del Mercat d’Amposta, Martí Gavaldà, van signar el dia 3 d’abril al migdia el conveni de col·laboració entre l’entitat i l’Ajuntament...

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i el President de l’Associació de venedors del Mercat d’Amposta, Martí Gavaldà, van signar el dia 3 d’abril al migdia el conveni de col·laboració entre l’entitat i l’Ajuntament que estableix una aportació de 2.000 euros per part de l’administració local. 

En l’acte de signatura s’ha deixat de manifest que l’Ajuntament d’Amposta té la voluntat d’afavorir la dinamització del Mercat Municipal i els productes de proximitat en l’àmbit d’actuació del municipi d’Amposta.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > Signatura de conveni amb l´Associació de Venedors del Mercat d´Amposta

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies