reduir font ampliar font

català


                 

   

17
MAR 2014

Signatura de conveni amb Fecoam

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i la Presidenta de la Federació de Comerç d’Amposta, Elena Jiménez, van signar el dia 13 de març al matí el conveni de col·laboració entre l’entitat i l’Ajuntament, ...

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i la Presidenta de la Federació de Comerç d’Amposta, Elena Jiménez, van signar el dia 13 de març al matí el conveni de col·laboració entre l’entitat i l’Ajuntament que estableix una aportació de 3.800 euros per part de l’administració local amb la finalitat que la Federació dugui a terme activitats i campanyes de promoció del comerç de la ciutat. 

En l’acte de signatura s’ha deixat de manifest que la col·laboració de l’Ajuntament, més enllà de l’aportació econòmica també consisteix en donar suport ja sigui logístic o en la gestió de totes les activitats que s’organitzen des de la Federació de Comerç.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > Signatura de conveni amb Fecoam


 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies