reduir font ampliar font

català


                 

   

10
GEN 2014

Jornada de Comerç i Consum, drets i deures dels consumidors i els comerciants al comerç català 19 de desembre de 2013

PIMEC Comerç va organitzar, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i el suport de l’Agència Catalana de Consum, una jornada sobre drets i deures dels consumidors i els comerciants al comerç català.

PIMEC Comerç va organitzar, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i el suport de l’Agència Catalana de Consum, una jornada sobre drets i deures dels consumidors i els comerciants al comerç català.

Va inaugurar la jornada i va donar la benvinguda als assistents la Regidora de comerç de l’Ajuntament d’Amposta, Rosa Pertegaz i Lafont, i el President de PIMEC Terres de l’Ebre, el Sr. Santiago Roselló i Chavarria.

A continuació la Sra. Judit Pujol i Codinach , cap de l’Àrea de Consum de les Terres del’Ebre de l’Agència Catalana de Consum va exposar el contingut del Codi de Consum, fent especial èmfasi en les obligacions i drets dels comerciants que s’estableixen en el Codi de Consum encara són força desconegudes per molts de nosaltres: publicitat de l’horari comercial, requisits dels preus, etiquetatge, comprovants de compra, rebaixes, ofertes i promocions, garantia dels béns de consum, obligacions en la prestació de serveis, fulls oficials de reclamació i denúncia.

Durant tota la seva explicació, Judit Pujol, va donat peu a que s’anés establint un col•loqui amb els assistents en els diferents temes que s’anava parlant del Codi de Consum.

Es pot consultar el Codi de Consum:
http://www.parlament.cat/activitat/cataleg/TL123.pdf
http://www.gencat.cat/eadop/imatges/5677/10196041.pdf

Es pot consultar tots els aspectes relacionats amb els drets i els deures de dels comerciants i els consumidors a www.consum.cat

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies