reduir font ampliar font

català


                 

   

3
DES 2013

Finalitza el curs de Gestió de magatzems organitzat per Montsià Actiu

Un total de 20 alumnes de la comarca en situació d’atur han finalitzat el curs de Gestió de magatzems, fruit del conveni establert entre Montsià Actiu i l’Ajuntament d’Amposta.

Un total de 20 alumnes de la comarca en situació d’atur han finalitzat el curs de Gestió de magatzems, fruit del conveni establert entre Montsià Actiu i l’Ajuntament d’Amposta.

El passat dijous, 28 de novembre, va tenir lloc la clausura d’aquest curs amb el lliurament de diplomes a càrrec del regidor de Polítiques actives d’ocupació i Joventut de l’Ajuntament d’Amposta, Eros Esquerré, i del conseller de l’Àrea d’Indústria i Empresa del Consell Comarcal del Montsià, Ivan Romeu.

Els 20 alumnes que han pres part d’aquest curs han rebut un total de 204 hores lectives i 40 de pràctiques en empreses.

Aquest és un dels 4 cursos de formació professionalitzadora de Montsià Actiu per a l’any 2013, dels quals s’han beneficiat un total de 68 persones en situació d’atur.

Montsià Actiu es desenvolupa en el marc d’activitats del projecte “Treball a les 7 comarques” que compta amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Consell Comarcal del Montsià.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > Finalitza el curs de Gestió de magatzems organitzat per Montsià Actiu
Foto: Montsià Actiu

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies