reduir font ampliar font

català


                 

   

19
SET 2013

LLIURAMENT DE TITOLS DEL DIFERENTS CURSOS DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA DEL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ DE L’AJUNTAMENT D’AMPOSTA

En aquest moment del programa Joves per l’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta hem superat més de la meitat del seu recorregut, i comencem a obtenir alguns resultats. Al llarg del curs, alguns dels nostres alumnes han aconseguit el Graduat en Educació Secundària, altres han aprovat les proves d’accés

En aquest moment del programa Joves per l’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta hem superat més de la meitat del seu recorregut, i comencem a obtenir alguns resultats. Al llarg del curs, alguns dels nostres alumnes han aconseguit el Graduat en Educació Secundària, altres han aprovat les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau mitjà i Grau Superior, i altres, els desitjats contractes laborals, (de moment 16 alumnes).

Un dels nostres objectius principals, és vetllar per la formació continuada del nostre alumnat, ja que en els dies d’avui pot ser una eina importantíssima per la recerca de feina. Per tot això, s’ha dotat als participats de Joves per l’Ocupació de diferents cursos de Formació Complementària, amb els quals pretenem reforçar i completar el seu perfil professional.

Per als 16 alumnes del mòdul d’Auxiliar de Magatzem, s’ha realitzat el curs tèoric -pràctic d’operador de carretó elevador. També alguns alumnes del mòdul d’electricitat Industrial, interessats en aquesta formació, van poder optar a aquest certificat . Els alumnes de Comerç van participar al taller d’innovació i emprenedoria en el marc de la col•laboració del Campus d’excel•lència Internacional Catalunya Sud i de l´Antena del Coneixement d´Amposta.

Els alumnes d’Auxiliar de Veterinària han realitzat un curs de benestar animal durant el Transport. Aquest curs els ofereix l’acreditació que exigeix la normativa vigent, segons els reglament 1/2005 de 22 de desembre relatiu a la protecció d’animals durant el transport.

Finalment per a tots els mòduls, s’ha complementat la formació específica amb el carnet de manipulació d’aliments, formació imprescindible per buscar feina dins del sector alimentari.

Des d’aquests moments fins la cloenda del Programa (març de 2014), es continuarà tutoritzant al nostre alumnat per que continuen formant-se tant en competències transversals com en professionalitzadores, i no deixarem de treballar per ampliar el nombre de contractes relacionats amb la seva formació.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies