reduir font ampliar font

català


                 

   

3
AGO 2013

PIMEC Comerç Tarragona i l´Ajuntament d´Amposta col·laboren per potenciar el comerç urbà i de proximitat del municipi

Manel Ferré, alcalde d´Amposta, i Joan Caballol, president del Consell de les Terres de l´Ebre de PIMEC Comerç, han signat un conveni de col·laboració amb l´objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat.

Manel Ferré, alcalde d´Amposta, i Joan Caballol, president del Consell de les Terres de l´Ebre de PIMEC Comerç, han signat un conveni de col·laboració amb l´objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat.   

En aquest sentit, les parts han acordat iniciar conjuntament projectes centrats, especialment, en la promoció de l´associacionisme, la potenciació de la imatge i de la competitivitat dels mercats municipals i de marxants, la integració del comerç nouvingut i les accions antirumors, la millora del coneixement de les condicions laborals del treballadors autònoms del comerç, la promoció dels nous canals de comercialització (E-commerce), la dinamització conjunta del turisme i el comerç, així com d´altres accions que, a partir de l´actualitat, puguin ser d´interès pel teixit comercial de la comarca.    

Manel Ferré ha deixat palès que “sumar esforços, crear sinergies entre sector públic i privat ajudarà a generar noves dinàmiques que, entenem, sempre són necessàries”.  

Per la seva banda, Joan Caballol s´ha mostrat satisfet per aquest acord que “contribuirà al desenvolupament econòmic i estratègic del municipi, procurant augmentar l´ocupació i la competitivitat de les empreses en l´àmbit del comerç urbà”.   

La signatura ha tingut lloc a l´Ajuntament d´Amposta i ha comptat amb la presència de Rosita Pertegaz, regidora de Comerç de l´Ajuntament d´Amposta, i d´Enric Calvo, secretari institucional de PIMEC Comerç. 

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > PIMEC Comerç Tarragona i l´Ajuntament d´Amposta col·laboren per potenciar el comerç urbà i de proximitat del municipi

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies