reduir font ampliar font

català


                 

   

24
MAI 2013

Sessió informativa impartida pel Col·legi d’Agents Comercials de Tortosa.

 


Els alumnes del mòdul d’Agent Comercial del Programa Joves per l’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta reben el dia 24 de maig, a les instal·lacions situades a la Plaça del Castell (edifici de la Biblioteca), al Sr. Joaquin Pago president del Col·legi i al Sr. Juan Carlos Ortega agent comercial.   En la sessió informativa se’ls explica els avantatges d’estar col·legiat. Com s’han de col·legiar i la documentació necessària, els serveis professionals, formatius i els descomptes que ofereixen.

El president del Col·legi comenta: “ estar col·legiat aporta tot un ventall d’avantatges i serveis que milloren la qualitat professional de l’agent comercial, com la formació continuada, informació sectorial, participació en fires, assessoria jurídica, fiscal i laboral, descomptes en productes, taxes municipal i altres molts serveis exclusius”.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > Sessió informativa impartida pel Col·legi d’Agents Comercials de Tortosa.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > Sessió informativa impartida pel Col·legi d’Agents Comercials de Tortosa.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies