reduir font ampliar font

català


                 

   

13
MAI 2013

Plànol dels comerços participants al concurs d’aparadors organitzat per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta dins dels actes de la Festa del Mercat a la plaça

 

Divendres 17 de maig a les 18.00 hores

Lliurament dels premis del II concurs d’aparadors de la Festa del Mercat a la Plaça. 2r. premi. 150 €. 2n premi: 100 €.3r. premi. 50 €.


Dissabte 18 de maig 18.00 hores

Ruta dels aparadors temàtics de la Festa del Mercat. Visita guiada teatralitzada pels carrers dels comerços de la Ciutat que participen al concurs, amb un “carrilet”, i guiatge a càrrec de Tiffani Guarch. La mateixa ruta es farà a les 19 i 20 hores. Màxim 60 persones/visita. Parada carrer Sant Josep.


Amplia el plànol

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > Plànol dels comerços participants al concurs d’aparadors organitzat per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta dins dels actes de la Festa del Mercat a la plaça

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies