reduir font ampliar font

català


                 

   

24
ABR 2013

Assistència dels alumnes del mòdul d’agent comercial al taller d’innovació i emprenedoria.

Els alumnes del mòdul d’Agent Comercial del Programa Joves per l’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta, durant el mes d’abril (dies 11, 18 i 25) assisteixen a un taller organitzat en el marc de la col·laboració del Campus d´Excel·lència Internacional Catalunya Sud i de l´Antena del Coneixement d´Ampost


Els alumnes del mòdul d’Agent Comercial del Programa Joves per l’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta, durant el mes d’abril (dies 11, 18 i 25) assisteixen a un taller organitzat en el marc de la col·laboració del Campus d´Excel·lència Internacional Catalunya Sud i de l´Antena del Coneixement d´Amposta. Aquest curs esta dissenyat des de les Càtedres de Foment de la Emprenedoria i d´Innovació de la URV, i  la Universitat Rovira i Virgili.

Els continguts de les sessions abasten conceptes teòrics i pràctics a l´entorn de la innovació, la importància dels factors territorials i tecnològics, les competències de les empreses, els plans d´empresa, els projectes I+D, etc. i té una durada de 12 hores, distribuïdes en tres sessions de 4 hores cadascuna. Les matèries són impartides per professors (Dr. Agustí Segarra, Dr. Pere Segarra i la Dra. Mercedes Teruel) que compten amb un ampli currículum en el marc de la gestió d´empresa i de la innovació com a motor econòmic.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > Assistència dels alumnes del mòdul d’agent comercial al taller d’innovació i emprenedoria.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > Assistència dels alumnes del mòdul d’agent comercial al taller d’innovació i emprenedoria.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies