reduir font ampliar font

català


                 

   

26
MAR 2013

ACTIVITAT SOCIO - ESPORTIVA DELS PARTICIPANS AL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ

Durant el dimarts dia 26 de març dins del programa Joves per l’Ocupació, programa endegat per l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta, s’ha portat a terme una activitat, que han realitzat 58 joves, d’edats compreses entre 16 i 25 anys.


Durant el dimarts dia 26 de març dins del programa Joves per l’Ocupació, programa endegat per l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació  de l’Ajuntament d’Amposta, s’ha portat a terme una activitat, que han realitzat 58 joves, d’edats compreses entre 16 i 25 anys. Aquest col·lectiu són alumnes dels quatre mòduls que formen el programa, i que estan cursant, auxiliar de veterinària, auxiliar de magatzem, agent comercial i instal·lacions elèctriques.

L’activitat de caràcter socio-esportiu que s’emmarca dins de les competències clau,  ha estat dirigida per un tècnic en esport, i coordinada per les formadores del programa, que amb ella pretenia que els joves treballessin les actituds i els valors, fent servir el treball en equip i l’esport.

La jornada s’ha desenvolupat a les pistes d’atletisme d’Amposta i els participants han realitzat diverses activitats esportives, com estiraments, futbol net, futbolí humà,  i han treballat també els seus punts forts. Al llarg de la jornada i fent servir el joc i l’esport com a mitjà de relació, s’ha intentat exaltar entre altres, valors com l’assertivitat, el treball en equip, les relacions humanes, l’amistat, complir en les regles del joc, l’esforç individual i col·lectiu, com a elements importantíssims dins de la nostra societat actual, i que ens els darrers anys possiblement s’havien deixat  un poc de costat.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > ACTIVITAT SOCIO - ESPORTIVA DELS PARTICIPANS AL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > ACTIVITAT SOCIO - ESPORTIVA DELS PARTICIPANS AL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > ACTIVITAT SOCIO - ESPORTIVA DELS PARTICIPANS AL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies