reduir font ampliar font

català


                 

   

18
GEN 2013

JOVES PER L´OCUPACIÓ

 

El programa Joves per l’ocupació és un programa innovador de suport a l’experiència pràctica de les persones joves entre 16 i 25 anys desocupades que combina accions d’orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i adquisició d’experiència professional en empreses, facilita la seva inserció laboral i fomenta el seu retorn al sistema educatiu. Aquest programa de formació en alternança amb el treball pretén estimular la formació i l’aprenentatge de les persones joves que han abandonat el sistema educatiu mitjançant el seu contacte amb l’empresa.

L’ajuntament d’Amposta atendrà a 58 persones joves desocupades entre 16 i 25 anys, d’acord amb la resolució d’atorgament de data 12 de desembre de 2012. Mitjançant una tutora es desenvoluparan actuacions d’orientació professional i d’acompanyament de la inserció previstes en el programa en col•laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya. La tutora de l’Ajuntament d’Amposta dissenyarà un pla individualitzat per a cada persona jove participant que definirà l’itinerari formatiu així com l’experiència professional a adquirir en empreses. Les persones joves participants rebran, per part de l’ajuntament d’Amposta, una formació professionalitzadora adequada a les característiques del lloc de treball a desenvolupar i, si s’escau formació per a l’obtenció del Graduat en ESO. El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) expedirà un certificat de la formació professionalitzadora realitzada.

RELACIÓ D’ACCIONS FORMATIVES A REALITZAR 

1. Electricitat Industrial (300 hores)
2. Agent Comercial (300 hores)
3. Auxiliar de Veterinària (310 hores)
4. Mosso de magatzem (300 hores)

El programa Joves per l’ocupació preveu un incentiu (600 euros per participant; 150 euros mensuals durant un període màxim de quatre mesos a les persones joves), condicionat a la seva participació i a l’aprofitament de les actuacions previstes.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > JOVES PER L´OCUPACIÓ


 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies