reduir font ampliar font

català


                 

   

20
DES 2012

ACTE DE CLAUSURA DE L’AULA ACTIVA. ENTREGA DELS DIPLOMES DELS CURSOS REALITZATS AQUEST ANY 2012.

El regidor de Joventut i Polítiques d´Ocupació, Eros Esquerré, el dia 19 de desembre entrega els diplomes acreditatius als alumnes que han realitzat cursos al servei Aula Activa.

El regidor de Joventut i Polítiques d´Ocupació, Eros Esquerré, el dia 19 de desembre entrega els diplomes acreditatius als alumnes que han realitzat cursos al servei Aula Activa.

L’Aula Activa és un dispositiu d’inserció laboral que es troba dintre del Projecte Impuls el qual es va iniciar al desembre de 2010 i finalitza aquest desembre de 2012. En ell s’han realitzat accions d’orientació i d’intermediació laboral i de formació. Totes les accions han estat dirigides a perfeccionar les competències professionals per la millora de l’ocupabilitat.

El regidor ha aprofitat per remarcar que el servei es tanca perquè estava aprovat per dos anys, però que des de l’Ajuntament es continua apostant per la formació; tant a col·lectius joves com a adults. Fet que es reflexa en que en breu s’iniciaran nous dispositius.

En paraules de la tècnica de l’Aula Activa comenta que els usuaris han participat molt activament en el servei i que s’han realitzat molts més cursos dels aprovats a la resolució . Per a ella ha estat una experiència molt enriquidora tant a nivell professional com personal.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ >  ACTE DE CLAUSURA DE L’AULA ACTIVA. ENTREGA DELS DIPLOMES DELS CURSOS REALITZATS AQUEST ANY 2012.


 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies