reduir font ampliar font

català


                 

   

PUNTS D´INFORMACIÓ PER A L´OCUPACIÓ

Consulta els punts d´informació on podrem orientar-te per trobar feina.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > OCUPACIÓ > PUNTS D´INFORMACIÓ PER A L´OCUPACIÓ

Descarrega´t el tríptic en format PDF

A l’Àrea de Polítiques d’Ocupació i l’Àrea de Joventut treballem de forma conjunta i personalitzada amb les persones aturades en la recerca de feina i també les que volen millorar el seu perfil professional. Es prioritzen els col·lectius amb més necessitats com els joves, els aturats de llarga durada o discapacitats entre d’altres. Els proporcionem recursos i eines per millorar la seva formació, les seves competències bàsiques, professionals i transversals i orientant-los, en definitiva, per a la millora de la seva ocupabilitat.

El mètode per treballar és a través de la construcció d’un itinerari. Les diferents etapes d’aquest itinerari que inclouen la formativa, l’orientació laboral i la millora de les competències es desenvolupen als diferents centres i espais de les àrees de Polítiques d’Ocupació i de Joventut: Edifici Administratiu, El Casal i Biblioteca Comarcal.

Eros Esquerré Lamas
Regidor de Joventut
i Polítiques d’Ocupació


Descarrega´t el tríptic en format PDF


 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies