reduir font ampliar font

català


                 

   

Concurs d´aparadors per a la 4a Festa del Mercat a la Plaça

Les àrees de comerç i cultura de l´Ajuntament d´Amposta han organitzat un concurs d´aparadors en motiu de la festa del mercat a la plaça que es celebra el proper mes de maig a la capital del Montsià.

Les àrees de comerç i cultura de l´Ajuntament d´Amposta han organitzat un concurs d´aparadors en motiu de la festa del mercat a la plaça que es celebra el proper mes de maig a la capital del Montsià. Amb aquest concurs es posarà de manifest tot allò que els assistents als cursos d´aparadorisme realitzats recentment per les dues regidories han après , cursos temàtics i de festa impartits per Maria Pons, dissenyadora i escenògrafa amb la col·laboració de l´escola d´art i disseny d´Amposta. 

Els participants en el concurs que està dotat amb un premi de 300 euros hauran de fer un parador relacionat amb la Festa del Mercat la Plaça i hauran d´estar acabats abans del 14 de maig. Durant 4 dies el jurat avaluarà els aparadors participants que s´hauran d´inscriure amb una butlleta que es lliurarà a l´àrea de Comerç de l´Ajuntament fins al 7 de maig.


Notícia relacionada: Entrega del primer premi del concurs d´aparadors a la Llenceria Alícia.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies