reduir font ampliar font

català


                 

   

4
ABR 2012

Resultat molt positiu del curs d´aparadors organitzat per la Regidoria de Comerç

Del 5 de març al 2 d’abril de 2012 es va celebrar el “Curs d’aparadors” a l’Escola d’Art i Disseny d´Amposta on van participar 20 comerços de la ciutat.

La Regidoria de Comerç va organitzar durant totes els dilluns compresos entre  5 de març al 2 d´abril de 2012 un curs d´aparadors amb l´objectiu de promoure la participació dels comerços a través dels seus aparadors en els esdeveniments festius i culturals que s´organitzen a la nostra ciutat al llarg de l´any.

El curs es va desenvolupar a l´Escola d´Art i Disseny d´Amposta i es vans inscriure un total de 20 comerços. Atès l´èxit de participació i el grau de satisfacció dels comerços participants, segurament al llarg de l´any 2012 es tornarà a organitzar un altre curs de característiques similars.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > Resultat molt positiu del curs d´aparadors organitzat per la Regidoria de Comerç

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies