reduir font ampliar font

català


                 

   

2
MAI 2012

La Diputació de Tarragona organitza la 7ena. edició del premi "Emprèn en Femení 2012"

 

L’Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona organitza per setè any consecutiu el concurs Emprèn en Femení, que premia els projectes empresarials encapçalats per dones del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que poden esdevenir una realitat empresarial d’èxit. 

Es vol fomentar l’autocupació i l’esperit emprenedor de les dones de les nostres comarques, i contribuir al màxim desenvolupament de les seves capacitats professionals. La dotació econòmica per aquesta 7a. edició és de 8.000 euros per al premi “Emprèn en Femení 2012”. Hi haurà dos accèssits de 2.000 euros cada un, per a dones fins a 30 anys i per a activitats en municipis d’àmbit rural. Enguany, es duran a terme unes sessions formatives i d’assessorament en el desenvolupament de plans d’empresa i consolidació empresarial per a totes les dones que vulguin participar al concurs i per a totes les persones del territori interessades en la matèria. 

Properament, es farà difusió de les dates, horari i lloc mitjançant correu electrònic i la pàgina web www.diputaciodetarragona.cat (apartat Emprèn en Femení). 


 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies