reduir font ampliar font

català


                 

   

28
OCT 2011

Entrega de diplomes del curs de prevenció de riscos laborals de vuit hores de la construcció.

El regidor de Joventut i Polítiques d´Ocupació, Eros Esquerré, conjuntament amb la coordinadora de l´Àrea de Promoció Econòmica, Teresa Reche, van fer entrega dels diplomes acreditatius als alumnes que han realitzat el curs de Prevenció de Riscos Laborals de 8 hores de la construcció.

El regidor de Joventut i Polítiques d´Ocupació, Eros Esquerré, conjuntament amb la coordinadora de l´Àrea de Promoció Econòmica, Teresa Reche, van fer entrega dels diplomes acreditatius als alumnes que han realitzat el curs de Prevenció de Riscos Laborals de 8 hores de la construcció. A dita entrega va assistir el Sr. Manuel Cruz, responsable de la formació de la Federació d´Indústries de Construcció i Fusta de Catalunya.

 

L´Ajuntament d´Amposta col·labora amb CC.OO. (Comissions Obreres) per poder organitzar cursos de prevenció de riscos laborals i tramitar la targeta professional de la Construcció (TPC). Els alumnes que participen en aquests cursos són del servei d´orientació laboral (IPI) i de l ´Aula Activa. Tots conjuntament realitzem una tasca de millora de  la formació i reciclatge professional, des de que es troben en situació d´atur.

 

La Regidoria de Polítiques Actives i l´àrea de Promoció Econòmica planifiquen tot un conjunt d´accions formatives, d´orientació professional i millora de l´ocupabilitat de les persones aturades d´Amposta, aquesta acció forma part d´aquesta planificació i ajuda a la millora professional de la gent del sector de la construcció.

 

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > ARXIU NOTÍCIES > Entrega de diplomes del curs de prevenció de riscos laborals de vuit hores de la construcció.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies