reduir font ampliar font

català


                 

   

CENTRO COMERCIAL FUTURO CIUDAD AMPOSTA

Inauguració de la primera fase el dia 16 de desembre 2010.

  • Futuro Ciudad Amposta suposa l’obertura del primer gran eix comercial a les  Terres del Ebre, amb  una inversió total de més de 30 milions  euros. 
  •  Aquesta primera fase comptarà  amb un Carrefour de més de 5.000 m2 i  una Galeria Comercial amb prop de 30 locals que oferiran una àmplia oferta de moda, complements, decoració, tecnologia i restauració.
 
 
Futuro Ciudad Amposta està situat a l’Avinguda Aragonesa, en un important enclavament  natural i comercial dins d’Amposta, capital de la comarca del Montsià. El Centre Comercial gaudeix d’una ubicació privilegiada, amb accessos directes des de  l’Eix de  l Ebre i la N-340 que garanteixen  una ràpida connexió amb las poblacions veïnes de Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Deltebre o Vinaròs i visibilitat des de l’Autopista del Mediterrani (AP-7).
 
La primera fase del projecte, la inauguració del qual tindrà lloc el proper dia 16 de desembre a las 18:00 hores, compta amb una Galeria Comercial de 2.300 m2 amb prop de 30 locals de moda infantil, complements, moda per a home i dona, sabateria, regals, telefonia mòbil i Internet, videojocs, tenda d’animals, perruqueria, perfumeria, alimentació i restaurants amb agradables terrasses per a l’època estiuenca. L’oferta del Centre Comercial es completa amb àmplies zones verdes i d’esbarjo i un aparcament gratuït per  prop de 1.000 vehicles. A més, aquesta fase comptarà a partir de 2011 amb l’obertura del primer hipermercat Carrefour a la regió, amb una superfície de més de 5.000 m2.
 
Per a l’acte de inauguració del dia 16 de desembre, el centre comptarà amb la presencia de l’alcalde de la localitat, el Sr.  Manel Ferré, i nombroses personalitats de les Terres de l’Ebre. S’espera rebre a més de 2.000 visitants que s’apropen a conèixer aquesta nova oferta comercial i a compartir una tarda d’oci familiar amb jocs infantils i cocktail de la inauguració.
 
 
Sobre Futuro Ciudad Amposta
 
Futuro Ciudad Amposta està ubicat a la ciutat d’Amposta (Tarragona), capital de la comarca del Montsià, a una zona privilegiada i amb la major projecció comercial i lúdica de la regió. El seu àmbit d’actuació s’estén als municipis limítrofs  de Tortosa i Sant Carles de la Ràpita, i a la esta que integren les comarques de les Terres del Ebre, a Tarragona i el  Baix Maestrat, a Castelló. Tot això sense oblidar el seu fàcil accés a través de la N-340, autopista AP-7 i la via ferroviària  des de Barcelona, València, Castelló i Aragó.
 
Futuro Ciudad Amposta, a un màxim de 20 minuts amb cotxe de qualsevol lloc de les quatre comarques del seu àmbit de influència, és un excel·lent destí de compres, on  es concentra un exclusiu grup de locals comercials en els que el visitant pot trobar tot el relacionat amb articles  de la llar, moda i restauració, oferint una resposta adequada a tots els membres de la família.

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > CENTRO COMERCIAL FUTURO CIUDAD AMPOSTA


Data de publicació: 13/12/2010

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies