reduir font ampliar font

català


                 

   

CREU ROJA JOVENTUT AMB EL DIA MUNDIAL CONTRA LA SIDA

Aquest matí els joves voluntaris han realitzat una campanya per informar sobre el VIH davant de l´IES Ramon Berenguer IV i l´IES Montsià.

Amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, Creu Roja Joventut ha realitzat avui 1 de desembre una campanya als dos centres d´educació secundària de la ciutat, a l´IES Ramon Berenguer IV i a l´IES Montsià.

De les 10 a les 14.00 h els voluntaris de Creu Roja Joventut, instal·lats en una carpa, han estat donant informació sobre el VIH així com díptics i preservatius masculins i femenins. També s´ha posat a disposició ún telèfon d´atenció gratuït: 900 111 000, a través del que Creu Roja atèn de forma anònima i confidencial les consultes de la població relacionades amb la infecció del virus.

Aquesta iniciativa s´està duent a terme durant els mesos de novembre i desembre a 43 províncies de l´estat espanyol amb la finalitat de treballar en la prevenció de la transmisió del VIH entre la població infantil i juvenil i, per una altra banda, generar un clima de respecte i acceptació social de les persones que viuen amb la Sida.

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Notícies > Creu Roja Joventut amb el Dia Mundial contra la Sida

Data de publicació: 1/12/2010

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies