reduir font ampliar font

català


                 

   

CONTRACTACIÓ DE TREBALLADORS DESOCUPATS

El Departament de Treball de Generalitat de Catalunya ha aprovat els 6 projectes presentats per l’Ajuntament d’Amposta amb la finalitat de contractar treballadors/res desocupats/des (que no cobrin ni atur ni subsidi) per realitzar obres i serveis d’interès general i social. (Plans d’ocupació).

Els contractes s’han gestionat mitjançant oferta pública a l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya d’Amposta i tenen una durada de 6 mesos i un 70% de la jornada. En total són 30 contractes aprovats.
 
Dos projectes de plans d’ocupació van dirigits a la contractació de persones amb dificultats d’inserció laboral, concretament a persones amb algun grau de discapacitat i al col·lectiu d’expenitenciaris. Són projectes concrets i dirigits a col·lectius que necessiten suport en temes tant d’inserció social com d’inserció laboral. L’Ajuntament d’Amposta, des de l’Àrea de Promoció Econòmica, fa anys que està treballant en aquesta direcció sol·licitant al Departament de treball aquests tipus de projectes.
 
L’import total subvencionat és de 210.000€, l’Ajuntament per la seva banda aporta la quantitat  no subvencionada per arribar a la totalitat del sou segons conveni ja que el Departament de Treball aporta 7.000€ per treballador.
 
D’altra banda, també ens han aprovat la contractació de personal tècnic i administratiu per als itineraris personals d’inserció, aquesta activitat està ubicada als baixos de la Biblioteca Comarcal Joan Sebastià Arbó. L’orientació consisteix en la realització d’uns itineraris personals amb la finalitat d’insertar al món laboral a persones que es troben en demanda d’ocupació. L’import subvencionat és de 105.302,29€ i consta del 100% del cost del personal i de les despeses generals com el material a utilitzar.
 
Aquests programes inclosos dintre de les polítiques actives d’ocupació i que van dirigides a persones aturades, estan patrocinats pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.


Data de publicació: 18/11/2010

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies