reduir font ampliar font

català


                 

   

XIII TROBADA DE PUNTAIRES A LES TERRES DE L´EBRE. AMPOSTA 2010

El proper 25 d’abril 2010, a la Pl. Constitució i Cecília Carvallo, tindrà lloc la XIII Trobada de Puntaires a les Terres de l’Ebre organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta i Puntaires del Montsià.

Unes 400 inscripcions que formen part de 50 associacions de puntaires d’arreu de Catalunya, València i Aragó assistiran a la Trobada i passaran una diada fent punta de coixí i exposant el seus treballs al públic assistent.

Simultàniament a la Trobada hi haurà un petit mercadet on es podran adquirir totes les eines pròpies d’aquest art artesanal: puntes de coixí, boixets, plantilles, guarniments, randes, etc.

Sobre les 11.30 h tindrà lloc l’entrega d’obsequis a les diferents associacions i posteriorment una ballada de jotes a càrrec del grup de jota “Paracota” acompanyats de la rondalla “Guardet lo cantador i la seva rondalla”.

En aquesta Trobada ha col•laborat la Cambra Arrossera del Montsià, Gros Mercat i el Departament de Cultura de la Generalitat.

La Trobada començarà a les 10:00 h. a la plaça Constitució i Cecília Cavallo i acabarà al voltant de les 13:00 h.


Data de publicació: 12/4/2010

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies