reduir font ampliar font

català


                 

   

NOTA DE PREMSA

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta, els volen informar que l’Institut Català d’Energia (ICAEN) ha obert la primera convocatòria del Pla Renova’t de Finestres i del Pla Renova’t d’Enllumenat per a comerços. (Llegir més...)

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta, els volen informar que l’Institut Català d’Energia (ICAEN) ha obert la primera convocatòria del Pla Renova’t de Finestres i del Pla Renova’t d’Enllumenat per a comerços. Les dues iniciatives tenen com a objectiu fomentar l’aplicació de mesures que permetin l’estalvi i l’eficiència energètica tant a les llars com en els comerços. Els ajuts es podran sol·licitar des de l’11 de gener fins l’11 d’abril. (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, número 5536 de 30 de desembre de 2009).


Data de publicació: 11/1/2010

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies