reduir font ampliar font

català


                 

   

ES PRESENTA A LA PREMSA LA SEGONA EDICIÓ DE LA FESTA DEL MUSCO

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta juntament amb l’empresa La Musclera del Delta, ha presentat aquest matí a l’Ajuntament d’Amposta la Festa del Musclo que es celebrarà el proper diumenge 28 de juny a partir de les 11:00 hores, al Passeig del Riu d’Amposta.

Amb un tiquet de 2€ s’oferirà una degustació de musclos acompanyats d’una beguda gratuïta, que podrà ser cervesa que ha cedit la marca Damm o vi cedit pel Celler Can Roca de la marca “Vall de Vinyes”. Aquest dia la Musclera té previst repartir 1000kg de musclos.

Molts restaurants de la ciutat durant tot el mes oferiran a la seva carta plats que tindran al musclo com a principal ingredient. Durant el matí es faran viatges gratuïts en barca pel riu.

L’alcalde d’Amposta ha manifestat que aquesta festa, que arriba a la segona edició és molt important pel municipi per promocionar la ciutat arreu del país i generar més visites.

Com ja és habitual l’Àrea de Promoció Econòmica insisteix en promocionar i donar suport als productes locals, a través dels diferents actes ja realitzats durant tot aquest temps, com ara les Jornades i la Festa de la Carxofa, o les recents Jornades Tècniques i Productes amb Certificat de Qualitat de les Terres de l’Ebre.

Cal destacar i per iniciativa de la Musclera que els diners recaptats en aquesta activitat aniran destinats a la ONG Metges Sense Fronteres.


Data de publicació: 17/6/2009

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies