reduir font ampliar font

català


                 

   

INAUGURACIÓ DE LA BARRACA DE L´AMETLLÉ D´AMPOSTA

Divendres 24 d’abril a les 10:30 hores

El proper divendres 24 d’abril a les 10.30 hores s’inaugurarà la “Barraca de l’Ametllé d’Amposta” i la seva àrea de lleure.
La barraca és una construcció de pedra en sec datada d´entre els segles XVIII i XIX, que forma part del catàleg de patrimoni històric, artístic i arquitectònic d´Amposta. El projecte ha tingut  un pressupost de 32.709 euros, subvencionat per la Diputació de Tarragona,  i ha tingut en compte la restauració de la barraca, la creació d´una zona de lleure al seu entorn i la instal·lació de plafons informatius sobre aquesta construcció i el lloc on es troba, per tal que es pugui incloure en futurs itineraris interpretatius sobre les construccions de pedra en sec del municipi o la comarca. (s’adjunta plànol de situació).
 
(s’adjunta plànol de situació).
 
 
 

Lloc: Barraca de l’Ametllé. (carretera nova Amposta-Freginals; direcció Freginals des de la rotonda entre Amposta i Masdenverge i paral·lela a l’autopista AP-7.
Dia: divendres 24 d’abril.
Hora: 10.30 hores.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies