reduir font ampliar font

català


                 

   

Taller: Disseny i Valors

Dilluns 20 i dimarts 21 de desembre
De les 15:00 a les 16:45 h

Presentació
Xavi Molina és dissenyador i consultor de màrqueting per a petites i mitjanes empreses. És graduat en Estratègies de Comunicació, Disseny i Publicitat per Elisava-Pompeu Fabra i màster en Direcció de Màrqueting per EADA. Ha estat director de màrqueting i comunicació en empreses com Forés i Prielá, i des de fa sis anys combina la feina de consultor i dissenyador amb la formació en la seva matèria. La seva visió sobre els problemes actuals de màrqueting i imatge de les empreses i empresaris és clara: el màrqueting d’avui i del futur, especialment en la petita i mitjana empresa, ha d’entendre plenament les expectatives que tenen no només els clients sinó tota la resta de públics, i satisfer-les amb un diàleg sincer permanent, amb una vinculació estètica memorable, emocional, transparent i sostenible en el temps.
 
Objectius
Aquest programa de doble jornada busca sensibilitzar les empreses i els seus directius sobre el fet que en un entorn de crisi com l’actual, que es perllongarà no sabem fins quan (i no serà ni enguany ni l’any vinent), l’aposta estratègica a curt, mig i llarg termini pot passar per la incorporació de valors ètics i estètics a la marca, als productes, als serveis, a les comunicacions i a tot el que l’empresa utilitza per mostrar-se a si mateixa, tant a l’exterior com a l’interior. Si bé aquesta estratègia de diferenciació s’allunya dels moviments tàctics habituals per mantenir-se en la línia de flotació en situacions límit (per bé que no és incompatible), sí que suposa una garantia molt més valuosa per al present i el futur de l’empresa en el seu entorn hipercompetitiu i saturat de prodcutes i propostes molt similars entre elles.
 Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > FORMACIÓ > Taller: Disseny i Valors
Programa
-El disseny i els valors com a eina de diferenciació competitiva.
-El valor dels intangibles.
-Disseny estratètig.
-Disseny operatiu.
-Valors empresarials: ètica o estètica?
-Sostenibilitat i RSC.
-Els stakeholders i les seves expectatives.
-Disseny i Valors: una combinació d’èxit.
 
Temporalització
4 hores
 
Lloc: Edifici El Casal
Horari: Dilluns 21 i Dimarts 22 de desembre de les 15 a les 16.45 h
Inscripció gratuïta
Confirmar l´assistència al telèfon 977 702306, al fax 977 703605 o al correu anavarro@amposta.cat
 
Organitza: Àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament d´Amposta

Data de publicació: 14/12/2010

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies