reduir font ampliar font

català


                 

   

IX TROBADA DE PUNTAIRES (Nota de premsa)

El passat 10 d’abril va tenir lloc la XIV Trobada de Puntaires a les Terres de l’Ebre organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta i Puntaires del Montsià. Unes 460 inscripcions que formen part de 50 associacions de puntaires d’arreu de Catalunya, València i Aragó van

...assistir simultàniament a la Trobada hi va haver un petit mercadet on es van poder adquirir totes les eines pròpies d´aquest art artesanal: puntes de coixí, boixets, plantilles, guarniments, randes, etc.
 
A les 12.00h va tenir lloc per part de l´Alcalde l´entrega d´obsequis a les diferents associacions i posteriorment va cantar el grup "Lo Torreta i la Rondalla Teixidó"
 
En aquesta Trobada ha col·laborat la Cambra Arrossera del Montsià, Gros Mercat i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Més imatges aquí

Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) > COMERÇ > IX TROBADA DE PUNTAIRES (Nota de premsa)

 

Data de publicació: 14/4/2011

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies