reduir font ampliar font

català


                 

   

XV Festa de la Carxofa

Diumenge passat va tenir lloc la XV Festa de la Carxofa on es van repartir més de 12.000 tastos. El bon temps que va acompanyar tota la Jornada va comportar una assistència de públic rècord que va desbordar tots els pronòstics fets per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta

Diumenge passat va tenir lloc la XV Festa de la Carxofa on es van repartir més de 12.000 tastos. El bon temps que va acompanyar tota la Jornada va comportar una assistència de públic rècord que va desbordar tots els pronòstics fets per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta.

Molts visitants d’Amposta i comarques veïnes però sobretot de tota la resta de Catalunya i part del País Valencià van poder assaborir els plats que els restauradors de la ciutat van oferir, amb un esforç reconegut. Sense aquests, sens dubte no tindria sentit aquesta Festa que, un cop més, queda palesa la seva consolidació i on es dóna a conèixer per tot el territori català la gastronomia tan variada i rica de la ciutat d’Amposta.

Hem de remarcar que a diferència dels altres anys en que la Festa tancava les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa, aquest any les ha inaugurat donant el tret de sortida a aquestes que tindran lloc des del 28 de febrer al 28 de març. Els restaurants que ofereixen els diferents menús de la Carxofa son:
L’Antic, Blanc de Blancs, Entre pa i pa, l’Estany, Gatsby, la Gramola,Hotel Ciutat d’Amposta, Mèxic, Moré, Petit Cafè, la Portella, els Ullals i Xiribecs.

A més, d’acord amb l’interès des de l’organització de promocionar productes de les terres de l’Ebre, la Festa va comptar amb el patrocini del Consell Regulador Denominació d’Origen Terra Alta, amb la participació dels Vins Vall de Vinyes i la Cooperativa de Gandesa. D’altra banda i com ja ve sent habitual, la Damm va col•laborar gratuïtament amb la degustació de cervesa i “la Musclera del Delta” va donar a conèixer l’Ostró.

A banda de les degustacions, el públic assistent va poder adquirir productes com l’arròs, l’oli, embotits i formatges, pastes, verdures tant de les Terres de l’Ebre com de fora del nostre territori.

La xaranga “Suc d’Anguila” va animar la Festa mentre que la “Hípica de la Cruz” va oferir recorreguts amb carruatges per a grans i petits.

Des de l’organització volem agrair la participació de tot el personal col•laborador a la Festa, sense el qual aquesta no es podria realitzar.


Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Turisme  > Celebració de la XV Festa de la Carxofa

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Turisme  > Celebració de la XV Festa de la Carxofa

Data de publicació: 3/3/2010

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies