reduir font ampliar font

català


                 

   

XII Trobada de Puntaires

Diumenge 26 d´abril al matí a la plaça Cecília Carvallo d´Amposta

El proper 26 d’abril tindrà lloc la XII Trobada de Puntaires a les Terres de l’Ebre organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta i Puntaires del Montsià. Unes 400 inscripcions que formen part de 50 associacions de puntaires d’arreu de Catalunya, València i Aragó assistiran a la Trobada i passaran una diada fent punta de coixí i exposant el seus treballs al públic assistent.
 
Simultàniament a la Trobada hi haurà un petit mercadet on es podran adquirir totes les eines pròpies d’aquest art artesanal: puntes de coixí, boixets, plantilles, guarniments, randes, etc.
 
Sobre les 11.30h tindrà lloc l’entrega d’obsequis a les diferents associacions i posteriorment una ballada de jotes a càrrec del grup de jota “Paracota” acompanyats de la rondalla “Guardet lo cantador i la seva rondalla”.             
 
En aquesta Trobada ha col·laborat la Cambra Arrossera del Montsià, Gros Mercat i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Turisme  > Trobada de Puntaires a les Terrres de l´Ebre. Amposta 2009


Data de publicació: 21/4/2009

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies