reduir font ampliar font

català


                 

   

Festa de la Carxofa

El proper mes de febrer començaran les VI Jornades Gastronòmiques de la Carxofa que finalitzaran el 22 del mateix mes amb la XIV Festa de la Carxofa

El diumenge 22 de febrer tindrà lloc al pavelló Firal d’Amposta la XIV Festa de la Carxofa. Aquesta serà el plat fort d’una promoció Gastronòmica que tindrà lloc durant tot el mes de febrer que començarà amb les VI Jornades Gastronòmiques de la Carxofa on diferents restaurants ofereixen menús amb carxofa.

Programa del dia 22 de febrer:
Entrada gratuïta al Museu del Montsià i a la Casa de Fusta

Al Pavelló Firal.

A partir de les 12.00 h.

  • Mercadet de productes típics.
  • Tast de vins de la Cooperativa de Gandesa i Vins Vall de Vinyes amb la col•laboració del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta.
  • Actuació de la xaranga “Suc d’Anguila”.

A partir de les 13.00 h.

  • Degustació dels diferents plats cuinats amb carxofa i elaborats pels restaurants: L’Alberg, L’Antic, Gatsby, Petit Cafè, Mexicà, Pizzeria Moré, Xiribecs i els Ullals. A més els alumnes del mòdul d’auxiliars de cuina del Pla de Transició al Treball oferiran un tast.

PREU TIQUETS
Els tiquets, que estaran a la venda el mateix dia al Pavelló Firal, tenen un preu de 10€. Cada tiquet està dividit en 6 tastos (6 colors diferents).
Dels 6 tastos, tret del número 1, s’ha de triar un restaurant. Per exemple, el tast número 2 està format pel Restaurant l’Alberg i Restaurant Petit Cafè, dels 2 se n’ha de triar un i així fins al tast número 6.
El Celler Vins Vall de Vinyes i la Cooperativa de Gandesa amb la compra d’un tiquet a 2 € obsequiaran amb una copa de vi i 2 degustacions baix el suport del Consell Regulador de la Denominació d’Origen de la Terra Alta.
I l’empresa La Musclera del Delta amb un tiquet de 3€ oferirà una degustació de 3 ostres més una copa de cava.
Al mateix temps hi haurà degustació gratuïta de cervesa DAMM i de la cooperativa d’oli SAT MONTSIÀ.
Simultàniament a la degustació tindrà lloc, com ja ve sent habitual, una petita mostra on es podran adquirir productes típics com arròs, vi, oli, estris per fer rostides, formatges, embotits, flors, etc.
Les cases de pagès estaran presents obsequiant mistela i coquetes de seigí, a més de la informació turística d’Amposta i del Delta. Diferents allotjaments rurals i hotels durant tot el mes de febrer faran un 10% de descompte.

La presentació de les Jornades, es farà aquest dijous 29 de gener a les 11 del matí al saló de plens de l´Ajuntament d´Amposta. L´acte comptarà amb la presència de l´alcalde d´Amposta, Sr. Manel Ferré i de representants de l´Associació Empresarial d´Hostatge i Restauració d´Amposta.


Data de publicació: 27/1/2009

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies