reduir font ampliar font

català


                 

   

Desfilada Fira & Moda 2008

Tota la roba i els complements necessaris tornaran a ser presents a la "Desfilada Fira& Moda 2008", que se celebrarà en el marc de la 48ena. Fira de Mostres d’Amposta el dilluns 8 de desembre

L’acte té com a objectiu dinamitzar el comerç de la ciutat i donar a conèixer la gran varietat de complements i de roba que s’hi poden trobar. La vintena de models professionals participants aniran vestits amb propostes de diferents botigues del municipi.
A la desfilada es veuran passis de roba interior masculina i femenina, propostes de vestuari de comunió i casaments, moda masculina i femenina en general, moda per als nens   i les tendències en complements per a l’any vinent.
 
La desfilada, que està organitzada per la model ampostina Elisabeth Ferreres, començarà a les 19.00 hores el dilluns dia 8 de desembre i tindrà lloc al pavelló de patinatge d’Amposta. L´entrada aquest any serà gratuïta.
 
La gran novetat d’aquesta edició és la participació del “Col·legi Oficial de joiers de Catalunya Agrupació Territorial de les Terres de l’Ebre”, que faran dos passis .
 
Els comerços participants són:
 
Boutique Àngels, El Ajuar de la Novia, Federòptics Montsià, Xes.ca, Llenceria Alícia, Pelleteria Jumar´s, Shaila Núvies/Boutique Mora, Pelleteria Maria Arnero, 
 
Les models aniran maquillades per l´esteticista Sílvia Forcadell i pentinades per la perruqueria Jean Louis David.
 
 
Les empreses col·laboradores són:
 
Centre de Jardineria Grévol, Contregisa, Gros Mercat, Nou Disseny Clixés i Motllos, Pescados y Mariscos Amposta, Ràdio Joventut de Masdenverge, Sala Metro, Tosses 21. 
 

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Turisme  > Desfilada Fira & Moda 2008

Data de publicació: 1/12/2008

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies