reduir font ampliar font

català


                 

   

Èxit de participació a la Festa del Musclo

Complint amb les previsions, es van repartir 3.000 racions de musclos

Aquest 29 de juny al Passeig del Riu d’Amposta, va tenir lloc la Festa del Musclo, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i els productors de marisc del delta la Musclera.

 

La Festa va ser tot un èxit ja que és van complir les previsions i es van repartir 3000 racions de musclos.

 

Amb un tiquet de 2 euros es podien degustar musclos i cervesa. Vins Vall de Vinyes va oferir també una degustació de vi.

 

Cal destacar que els diners recaptats en aquesta festa seran destinats al col·legi de l’Àngel A.P.A.SA

 

Com ja va sent habitual l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta aposta pels productes locals, a través de diferents actes, com ara  les conegudes Jornades i Festa de la Carxofa, o les Jornades Tècniques i Productes amb Certificat de Qualitat de les Terres de l’Ebre.

 

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Turisme  > Èxit de participació a la Festa del Musclo

 

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Turisme  > Èxit de participació a la Festa del Musclo

Data de publicació: 30/6/2008

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies