reduir font ampliar font

català


                 

   

Celebrada la XI Trobada de Puntaires a les Terres de l’Ebre

Ahir diumenge, a la plaça Cecília Carvallo d’Amposta, es van reunir 400 puntaries per assistir a la XI Trobada de Puntaires a les Terres de l’Ebre. La procedència de les participants era bastant diversa, amb puntaires procedents de la Comunitat Valenciana, Aragó i Catalunya

Aquesta trobada, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica, té com a finalitat dinamitzar l’art de fer puntes de coixí, així com exhibir, intercanviar i admirar els treballs elaborats per cada grup de puntaires.

Al voltant d’aquesta Trobada hi va haver un petit mercat on es podien adquirir materials relacionats amb la punta de coixí i d’altres realitzats a mà pels propis artesans.

 

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Turisme  > Celebrada la XI Trobada de Puntaires a les Terres de l’Ebre

Data de publicació: 28/4/2008

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies