reduir font ampliar font

català


                 

   

Aromes i sabors

Jornades tècniques i mostra de productes amb certificat de qualitat de les Terres de l’Ebre.
Dissabte 31 de maig i diumenge 1 de juny de 2008

Descarregar programa activitatsDescarregar programa activitats paral·leles

Programa

Dissabte, 31 de maig

Matí
9:30      Recepció i entrega de documentació
09:45    Benvinguda institucional.
10:00    Perspectives de futur de la Unió Europea per als productes amb certificat de qualitat, per
10:45    La producció Ecològica, per Sr Salomó Torres, membre de la Comissió    Nacional d’Unió de Pagesos i responsable del Sector Ecològic.
11:30    Pausa cafè—Tast guiat Càtering: Fundació Futur : productes ecològics.
12:00    Màrqueting: El consum de fruita. Estudis de mercat—consum infantil.  Taller pràctic per als assistents: “Joc de la Repera”, per Sr. Carlos Sánchez, de Idees i Projectes.
12:45    Estratègies per diferenciar una marca i fer-la més competitiva en el sector de l’alimentació. Per Ramon Sentmarti,  Cap del programa Agroalimentari del Departament de Comerç.
13:30    Taula Rodona: Present i futur dels productes certificats, participants:  Salomó Torres,  Carlos Sánchez i Ramon Sentmarti.
Tarda
18:00    Cuina amb certificat de qualitat, per Fundació Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres, president.
18:45    Tast guiat. Vins i caves DO vi Terra Alta.
19:30    Nutrició i dieta i els productes de qualitat, per Sra. Rosa Bayerri, dietista.


Diumenge, 1 de juny

Matí
10:00    Educació Alimentària, per Professora Facultat de Medicina URV.
10:45    Pausa cafè  - Tast guiat: : Especialitats  Turris, flequers.
11:30    Taula Rodona: Presentació de les diferents Certificacions de qualitat
                CCPI – Producció Integrada, per Sra. Maite Ros, secretària CCPI
                CCPAE – Producció Ecològica, per Sr. Daniel Valls, president CCPAE i participació de Sr. Manuel Almirall, Fundació Futur
                DOP – Denominacions d’origen protegides: arròs, oli, per Sr. Josep Baiges Nogués, President de la DOP Siurana
                IGP – Indicació Geogràfica Protegida: Clementines, per Sr. Joaquim  Pastor, IRTA
                ETG – Especialitat Tradicionals Garantides: Gremi de Flequers, per Sr. X. Barriga,  d’ ATECPAN i Turris, flequers
                DO – Denominació d’Origen  vi Terra Alta, per Sr. Jaume Martí
                Moderador: Sr. Manel Ferré Aixendri, Regidor d’Agricultura
                Com a cloenda , presentació de la Gastroteca que és la comercialització i informació del producte Agroalimentari català
 


ACTIVITATS
  • Grup d’animació amb l’espectacle: “Els cuiners de la fruita”.
  • Concurs del Joc de la Repera, adreçat a la canalla.
  • MOSTRA DE PRODUCTES AMB  CERTIFICAT DE QUALITAT DE LES TERRES DE L’EBRE.

 

Descarregar programa activitatsDescarregar programa activitats paral·leles

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Turisme  > Aromes i sabors

Data de publicació: 17/4/2008

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies