reduir font ampliar font

català


                 

   

Arribada del Pare Noël

L´arribada del Pare Noël pretén promocionar i incentivar el comerç de la Ciutat d´Amposta sota l´eslògan "encarrega al comerç d´Amposta els regals del Pare Noël i vine a rebre´l el 24 de desembre"

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Arribada del Pare NoëlL´arribada del Pare Noël pretén promocionar i incentivar el comerç de la Ciutat d´Amposta sota l´eslògan "encarrega al comerç d´Amposta els regals del Pare Noël i vine a rebre´l el 24 de desembre a les 17.45 de la tarda pels carrers de la Ciutat"

Els objectius són en primer lloc, animació al carrer el dia 24 de desembre, vespre del dia Nadal; en segon lloc, que la gent es quedi a la Ciutat i compri els regals als comerços d´Amposta i per últim, que els més petits tinguin un dia de alegria, fantasia i màgia.

L´arribada del Pare Noëlconsisteix en que el Pare Noël i els seus patges amb una carrossa il·luminada reparteixen regals i caramels a tots els nens que van acompanyats dels seus pares i familiars. La carrossa va acompanyada pel grup d´animació "xaranga suc d´anguila".

Els paquets es recullen a l´oficina de turisme el mateix dia 24 de desembre pel matí (de 11.00 a 14.00 hores) a un preu simbòlic de 3 euros per regal. Els diners recollits són per als col·laboradors de l’activitat (Pare Noël i tres patges).

Us esperem el dia 24 de desembre pels carrers d´Amposta.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies