reduir font ampliar font

català


                 

   

Demostració floral

Fa uns quatre anys i fruit de la iniciativa de dos floristeries d´Amposta es ve celebrant la demostració d´art floral, una activitat promocional d´aquest sector del comerç d´Amposta. La mostra té lloc durant el mes de juny

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Demostració floralEl passat diumenge 3 de juny va tenir lloc la Demostració d’Art Floral, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta.

Dues floristeries de la nostra ciutat, Flors Rosana i Flora Montsià, van presentar un treball anomenat La Fusió del Color.

La demostració va ser tot un èxit de públic, que va omplir el Teatre del Casal durant les gairebé dues hores que va durar la demostració. Al finalitzar l’acte, es van sortejar 3 rams entre el públic assistent.

Iniciatives com aquesta són una demostració més del bon fer del nostre comerç.

La demostració estarà oberta al públic de 18.00h a 20h a l’edifici del Casal fins al 10 de juny.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies