reduir font ampliar font

català


                 

   

Mercat de Santa Llúcia

L’Àrea de Promoció Econòmica organitza des del 1997 el Mercat de Santa Llúcia amb la finalitat d’incentivar i promocionar el petit comerç local. Uns 50 comerços participen amb productes artesanals i propis del Nadal

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Mercat de Santa LlúciaL’Àrea de Promoció Econòmica organitza des del 1997 el Mercat de Santa Llúcia amb la finalitat d’incentivar i promocionar el petit comerç local. Uns 50 comerços participen amb productes artesanals i propis del Nadal, introduint també i sense deixar de banda els objectes de regal de diferents tipus que es compren per aquestes dates.

L’objectiu específic d’aquesta activitat al carrer és que inaugura la campanya promocional i comercial de Nadal-Reis. Es pretén un dia de festa i animació al carrer Major i Plaça Espanya (Ajuntament)

L´impacte previst tant des del punt de vista de promoció comercial, com del desenvolupament local és molt evident, ja que està representat tot el petit comerç de la ciutat i es calcula que són més de 3.000 persones les que visiten el mercat i efectuen les primeres compres nadalenques.

El Mercat de Santa Llúcia està obert de les 10.00h del matí fins a les 21.00 h de la nit i durant tot el dia s´organitzen activitats per dinamitzar la jornada. S´aprofita també l´esdeveniment per col·laborar amb la Marató de TV3, representada a dos punts del Mercat on es recapten les donacions. Altres entitats que col·laboren amb la Marató de TV3 són el CEIP Miquel Granell i l’Associació de Puntaires del Montsià hi col·laboren.

Els comerços locals que estiguin interessats en participar-hi podeu fer la inscripció a partir del mes de setembre.

 

TAXES
Inscripció 6,50€
Taula 4,00€

 

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Mercat de Santa Llúcia

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Mercat de Santa Llúcia


 

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies