reduir font ampliar font

català


                 

   

Fira Moda

Des de l´any 2002 l´Àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament d´Amposta organitza la "Desfilada Fira & Moda" amb l´objectiu de promocionar el comerç ampostí relacionat amb la moda i els complements

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Fira Moda

Des de l´any 2002 l´Àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament d´Amposta organitza la "Desfilada Fira & Moda".

L´objectiu principal d´aquesta desfilada és la promoció de tot el comerç d´Amposta relacionat amb el món de la moda i complements.

La desfilada es desenvolupa en el marc de la "Fira de Mostres d´Amposta", (aquest any serà la 57ena.), una fira molt consolidada que permet mostrar tota l´economia de la ciutat, per la qual cosa es pretén aconseguir la implicació del comerç i que aquest ho vegi com un instrument més per promocionar-se i fer un aparador dels seu producte.

La "Desfilada Fira & Moda", consisteix en una desfilada amb models professionals a una carpa annexa al pavelló firal d´Amposta. Es contracta una empresa dedicada al món de les desfilades de models professionals, que organitza tots els passis de la desfilada se´n encarrega de contactar i coordinar tots els comerços participants, i una altra empresa que munta la passarel·la, el so i la il·luminació.

Us esperem a la "Desfilada Fira & Moda", el dia 9 de desembre a les 19.00 hores.

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies