reduir font ampliar font

català


                 

   

Una cinquantena de comerços participen en la XI edició del Mercat de Santa Llúcia

Els comerciants van estar satisfets per les vendes realitzades malgrat el moment de crisi que estem patint

Un any més ha tingut lloc el Mercat de Santa Llúcia a Amposta, acompanyat d’un dia molt fred però sense pluja i vent fort.
 
Els 50 comerços participants en aquesta edició van aguantar la gelada amb molt optimisme i bon humor i l’assistència de  gent de la pròpia ciutat i de fora va ser molt positiva.
 
Els comerciants van estar satisfets per les vendes realitzades malgrat el moment de crisi que estem patint.
 
Per cada compra, els clients entraven a un sorteig de 7 cistelles amb obsequis que van donar les botigues. Els guanyadors van fer les compres a les següents parades:
·        Perruqueria Diclass ( en va donar 2)
·        Rosana Moda Íntima
·        Vins Andreu
·        Oli Cocons
·        Ciber Llibreria Grau
·        Obiol Material d’Electricitat
 
Hem de remarcar l’actuació de la Banda Juvenil de la Fila al matí i l’animació del “Muniatto Xou” a la tarda. D’altra banda, molts dels visitants entraven al vestíbul de l’Ajuntament on hi havia una Exposició d’Indumentària Tradicional d’Amposta, que romandrà oberta fins el 19 de desembre.
 
L’edició de la Marató d’enguany contra les malalties mentals greus que va organitzar el CEIP Miquel Granell amb la venda de pastissos elaborats pels pares dels alumnes i l’Ajuntament d’Amposta, va recaptar un total de 1.357,45€.
 
 
Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Una cinquantena de comerços participen en la XI edició del Mercat de Santa Llúcia
 
Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Una cinquantena de comerços participen en la XI edició del Mercat de Santa Llúcia

Data de publicació: 17/12/2008

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies