reduir font ampliar font

català


                 

   

Inscripcions per participar al Mercat de Santa Llúcia 2008

Els comerços interessats en participar en el Mercat de Santa Llúcia, que se celebrarà el proper mes de desembre al carrer Major i a la plaça de l´Ajuntament, ja poden realitzar la inscripció.

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Mercat de Santa LlúciaL’Àrea de Promoció Econòmica organitza des del 1997 el Mercat de Santa Llúcia amb la finalitat d’incentivar i promocionar el petit comerç local. Uns 50 comerços participen amb productes artesanals i propis del Nadal, introduint també i sense deixar de banda els objectes de regal de diferents tipus que es compren per aquestes dates.

L’objectiu específic d’aquesta activitat al carrer és que inaugura la campanya promocional i comercial de Nadal-Reis. Es pretén un dia de festa i animació al carrer Major i Plaça Espanya (Ajuntament)

L´impacte previst tant des del punt de vista de promoció comercial, com del desenvolupament local és molt evident, ja que està representat tot el petit comerç de la ciutat i es calcula que són més de 3.000 persones les que visiten el mercat i efectuen les primeres compres nadalenques.

El Mercat de Santa Llúcia està obert de les 10.00h del matí fins a les 21.00 h de la nit i durant tot el dia s´organitzen activitats per dinamitzar la jornada. S´aprofita també l´esdeveniment per col·laborar amb la Marató de TV3, representada a dos punts del Mercat on es recapten les donacions. Altres entitats que col·laboren amb la Marató de TV3 són el CEIP Miquel Granell i l’Associació de Puntaires del Montsià hi col·laboren.

Els comerços locals que estiguin interessats en participar-hi podeu fer la inscripció a partir del mes de setembre.

 

TAXES
Inscripció 6,50€
Taula 4,00€

 

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Mercat de Santa Llúcia

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Comerç > Mercat de Santa Llúcia


Data de publicació: 24/9/2008

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies